2024

Ulusal Yarışma

Mart 2024

''Otizmli Öğrenciler İçin Özel Arayüzler Tasarım Yarışması''

Birincilik Ödülü

Baba Yapı Sponsorluğunda İç mimarlık bölümü öğrencileri için düzenlenen Otizmli Öğrenciler İçin Özel Arayüzler Tasarım Yarışması’nda öğrencimiz Abdullah Karadeniz ‘‘Elly’’ adlı projesi ile Halk Oylaması ile Birincilik Ödülünü Kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.



Ulusal Yarışma

Ocak 2024

“im2023  İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI”

Üçüncülük Ödülü

Yaşar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün ev sahipliğini yaptığı, TMMOB İçmimarlar Odası’nın her yıl düzenlediği İçmimarlık Bölümü Öğrencileri Proje Yarışması’nın altıncısı olan im2023’de öğrencimiz Açelya Gümüş ‘‘Villa Savoye Trio’’ adlı projesi ile Mobilya ve Aydınlatma Tasarımı kategorisinde Üçüncülük Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Ocak 2024

“im2023  İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI”

Mansiyon Ödülü

Yaşar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün ev sahipliğini yaptığı, TMMOB İçmimarlar Odası’nın her yıl düzenlediği İçmimarlık Bölümü Öğrencileri Proje Yarışması’nın altıncısı olan im2023’de mezunlarımızdan Hükmü Ataberk Ergün ‘‘Masa Aydınlatmaları Müzesi’’ adlı projesi ile 4. Sınıf kategorisinde Mansiyon Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.