2023

Ulusal Yarışma

Ekim 2023

3. EZBER BOZAN TASARIM YARIŞMASI

Birincilik Ödülü

Kullanıcı sorun ve ihtiyaçlarına çözüm önerileri sunan, kullanıcının amacı doğrultusunda yaşamını ve çalışmasını kolaylaştıran, mevcut alanı optimum düzeyde kullanarak; “Oturma, Dinlenme, Çalışma ve Depolama” fonksiyonlardan en az birini karşılayan, sürdürülebilir ve ihracat potansiyeli yüksek akıllı mobilyaların tasarlanmasının amaçlandığı; Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde yer alan Ege Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği (EMKOUİB) tarafından Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve T.C. Ticaret Bakanlığı desteği ile düzenlenen III. Ezber Bozan Tasarım yarışmasında mezunlarımızdan Yağmur Gürol ‘‘Benimle Oynar Mısın?’’ adlı tasarımı ile profesyonel kategoride Birincilik Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Uluslararası Yarışma

Nisan 2023

5. ULUSLARARASI DEĞİŞİK DOĞAL TAŞ TASARIM YARIŞMASI

Özel Ödül

Temel amacı doğal taş sektörüne genç ve yetenekli tasarımcıların kazandırılması olan 5. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım yarışmasında öğrencimiz Abdullah Karadeniz ‘’Time’’ adlı tasarımı ile Özel Ödül'e layık görülmüştür. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Mart 2023

''BOZ YAP BOZ YAPMA SERAMİK KARO TASARIM YARIŞMASI''

İkincilik Ödülü

Yurtbay Seramik tarafından 2022 yılında “Boz Yap Boz Yapma” teması ile düzenlenen 10. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışmasında öğrencilerimiz Ece Diliüz - Abdullah Karadeniz “Theus” adlı tasarımları ile İkincilik Ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Mart 2023

''BOZ YAP BOZ YAPMA SERAMİK KARO TASARIM YARIŞMASI''

Mansiyon Ödülü

Yurtbay Seramik tarafından 2022 yılında “Boz Yap Boz Yapma” teması ile düzenlenen 10. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışmasında öğrencilerimiz Tuğsem Altun - Selvihan Gülbengi Öztaş “Toprak” adlı tasarımları ile Mansiyon Ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Şubat 2023

“İM2022  İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI”

Birincilik Ödülü

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü’nün ev sahipliğini yaptığı, TMMOB İçmimarlar Odası’nın her yıl düzenlediği İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri Proje Yarışması’nın beşincisi olan im2022’de öğrencimiz Dilayda Açıkel ‘‘Zen’’ adlı projesi ile Mobilya ve Aydınlatma Tasarımı kategorisinde Birincilik Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Şubat 2023

“İM2022  İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI”

Mansiyon Ödülü

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü’nün ev sahipliğini yaptığı, TMMOB İçmimarlar Odası’nın her yıl düzenlediği İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri Proje Yarışması’nın beşincisi olan im2022’de öğrencimiz Çiğdem Yaşamış ‘‘Vinnum’’ adlı projesi ile 4. Sınıf kategorisinde Mansiyon Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.