Lisansüstü Ders Kayıtları Hakkında (Güncellenmiştir)

Lisansüstü öğrencilerimizin dikkatine,

Lisansüstü ders kayıtlarının yapıldığı Enstitü Yönetim Sistemi-Prens Eylül 2024 itibariyle kullanımdan kaldırılmıştır. Lisansüstü ders kayıtları bu dönem itibariyle Üniversitemizin BİLSİS sistemi üzerinden yapılacaktır.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilere BİLSİS şifreleri e-posta adreslerine iletilmiştir. Halihazırda kayıtlı olan öğrenciler ise BİLSİS sistemine e-Devlet ile Giriş veya Şifre Sıfırlama seçeneklerini kullanarak yeni şifre edindikten sonra erişebilirler. Prens sistemine giriş için kullanılan şifreler artık geçerli olmayacaktır.

Program kayıtları 19 Eylül 2024 Perşembe günü saat 09.00'da başlayacak olup, sistem değişikliği sebebiyle yaşanabilecek olası mağduriyetlerin önüne geçebilmek ve kayıt yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, BİLSİS sistemi Ekle-Sil haftası sonuna kadar, yani 4 Ekim 2024 Cuma günü saat 23.59’a kadar açık tutulacaktır.

Harç ödemesi gereken ancak harç bilgisi sistemde görünmeyen öğrencilerimizin, durumu Enstitü Öğrenci İşleri ile paylaşmaları gerekmektedir.