Arş. Gör. İsmail BEZCİ

Tel: 0312 297 88 50 / 136

E-mail: ismailbezci@hacettepe.edu.tr

Özgeçmiş: YÖK Akademik  /  Avesis

Uzmanlık Alanları: Mobilya Tasarımı, Fikri ve Sınai Haklar, Yeni Medya Teknolojileri (AR – Artırılmış Gerçeklik), Görsel Anlatım Teknikleri, Desen, Ahşap Baskı

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden İç Mimarlıkta Lisans (Bölüm Birincisi), Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden İç Mimarlık ve Çevre Tasarımında Yüksek Lisans derecelerini almıştır. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim Dalı’nda İç mekan tasarımlarının fikri ve sınai haklar kapsamında korunması üzerine Doktora eğitimine devam etmektedir. Sanatsal yönünü geliştirmek amacıyla disiplinler arası çalışmalara ağırlık vermiştir. Prof. Dr. Hasan Kıran’ın atölyesinde ahşap baskı çalışmalarına başlamıştır, mekan ve mekana ilişkin teori ve pratikleri üzerinden ahşap baskılar ve üç boyutlu nesne üretimleri gerçekleştirmiş, 2016’dan bu yana çeşitli jürili karma sergilere katılmıştır. Çeşitli uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış makaleleri ve konferans bildirileri bulunmaktadır. Bunların yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlardan sanat ve tasarım üzerine ödülleri bulunmaktadır.