2022

Uluslararası Yarışma

Aralık 2022

''HYUNDAI ELEVATOR THINK OF THE BOX DESIGN COMPETITION'' 

Winner Prize (Kategorisiz Ödül)

Hyundai Elevator'un Kore, Çin, Endonezya, Vietnam, Malezya ve Türkiye olmak üzere 5 ülkede düzenlediği "Think Outside of the Box" isimli Uluslararası Asansör Fikir Yarışması'nda mezunlarımızdan Yaren Aysan ve takım arkadaşı Medipol Mimarlık mezunu Zeynep Karasu ‘‘Memento’’ adlı tasarımları ile Winner Prize ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Uluslararası Yarışma

Aralık 2022

''VECTORWORKS DESIGN SCHOLARSHIP'' 

Kategorisiz Ödül 

Vectorworks tarafından düzenlenen mimarlık, peyzaj mimarlığı ve iç mekan tasarımı alanları ve ilgili disiplinlerdeki lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımına açık olan ‘‘Vectorworks Design Scholarship’’ adlı uluslararası tasarım yarışmasında öğrencilerimiz Sıla Gülçin Şimşek - Edanaz Topaktaş ‘‘Vitra’’ firması için tasarladıkları fuar standı tasarımları ile Vectorworks Design Scholarship ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Ekim 2022

''12. ULUSAL MOBİLYA AKSESUARLARI TASARIM YARIŞMASI''

Mansiyon Ödülü

MAKSDER tarafından her yıl; sektördeki ilerlemeyi teşvik etmek, uluslararası pazarlarda rekabet edebilecek ürünlerin gelişmesine zemin hazırlamak, tasarımın sektör içindeki önemini vurgulamak, bu alanda başarı gösteren genç tasarımcıları özendirmek ve ödüllendirmek, bu genç ve başarılı tasarımcıları sektördeki tasarım işvereni firmalara tanıtmak ve verimli işbirlikleri oluşmasına zemin hazırlamak amacı ile düzenlenen “ 12. MAKSDER Tasarım Yarışması”nda öğrencimiz Ece Diliüz Aksesuar olarak Tamamlayıcı Mobilya Kategorisi’nde ‘‘B-Side’’ adlı tasarımı ile Mansiyon Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Ağustos 2022

“METALDEN FİKİRLER TASARIM YARIŞMASI”

Üçüncülük Ödülü

Amacı ilgili bölüm öğrencileri ve genç tasarımcılar ile sanayiyi buluşturmak, sürdürülebilir kalkınma hedefleri ve belirlenen temalar ışığında metalle yenilikçi, özgün, farklı fonksiyonlara ve kullanım alanlarına hizmet edecek tasarımlar üretmek ve bu alanda tasarımı yaygınlaştırmak olan Metalden Fikirler Yarışmasında öğrencilerimiz Sümeyye Nur Kırımlı - Beyza Dağlı ‘‘tertip’’ adlı tasarımları ile öğrenci kategorisinde Üçüncülük Ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Uluslararası Yarışma

Temmuz 2022

''A' DESIGN AWARD AND COMPETITION'' 

Iron Award

İyi tasarımları tanımak ve tanıtmak için kurulmuş uluslararası, jürili bir tasarım yarışması olan A' Design Award’a katılım sağalayan 2008 yılı mezunumuz Seda Kalaç Ankara İncek Kardelenköy Villaları'nda na-tamam teslim alınan proje dört kişilik aile üyelerinin kişisel istek ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanıp uygulanan projesi ile Interior Design and Exhibition Design kategorisinde Iron Award Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Haziran 2022

“VARIODOR KAPI TASARIM YARIŞMASI”

Birincilik Ödülü

Tasarım Group bünyesinde Yıldız Entegre Firması tarafından düzenlenen VarioDor Kapı Tasarım Yarışmasında öğrencimiz Yaren Aysan ''oda.k'' adlı tasarımı ile Birincilik Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Haziran 2022

''XONE DESIGN AWARD''

Platinum XONE Ödülü

XONE DESIGN COMPETITION”, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin Türkiye’de seramik, cam ve çimento sektörünün tasarım gücünü geliştirmek, ihracatını artırmak amacıyla açtığı fikir yarışmasında öğrencilerimiz Çiğdem Yaşamış - Umut A. Küçükkul Mimari Camlar-Dekorasyon öğrenci kategorisinde ‘‘Motion-G’’ adlı tasarımları ile birincilik ödülü olan Platinum Xone Ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Haziran 2022

''XONE DESIGN AWARD''

Bronze XONE Ödülü

XONE DESIGN COMPETITION”, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin Türkiye’de seramik, cam ve çimento sektörünün tasarım gücünü geliştirmek, ihracatını artırmak amacıyla açtığı fikir yarışmasında öğrencilerimiz Yaren Aysan - Abdullah Eslek Çimento Alternatif Yapı Malzemesi ve Dekoratif Ürünler öğrenci kategorisinde ‘‘Concr’it’’ adlı tasarımları ile mansiyon ödülü olan Bronze Xone Ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Haziran 2022

''XONE DESIGN AWARD''

Bronze XONE Ödülü

XONE DESIGN COMPETITION”, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin Türkiye’de seramik, cam ve çimento sektörünün tasarım gücünü geliştirmek, ihracatını artırmak amacıyla açtığı fikir yarışmasında öğrencimiz Çağla Şengül Çimento Alternatif Yapı Malzemesi ve Dekoratif Ürünler öğrenci kategorisinde ‘‘Tone’’ adlı tasarımları ile mansiyon ödülü olan Bronze Xone Ödülünü kazanmışlardır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Haziran 2022

''XONE DESIGN AWARD''

Bronze XONE Ödülü

XONE DESIGN COMPETITION”, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin Türkiye’de seramik, cam ve çimento sektörünün tasarım gücünü geliştirmek, ihracatını artırmak amacıyla açtığı fikir yarışmasında öğrencilerimiz Yağmur Gürol - Ali İhsan Algan Mimari Camlar-Dekorasyon öğrenci kategorisinde '‘Vidrio’’ adlı tasarımları ile mansiyon ödülü olan Bronze Xone Ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Mayıs 2022

''13. ULUSAL MOBİLYA TASARIM YARIŞMASI''

İhracatçı Birliği Büyük Ödülü

Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğü, Türkiye İhracatçılar Meclisi iş birliği ve Orta Anadolu Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin organizatörlüğü ile düzenlenen 13. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında Akıllı Mobilyalar Tasarım Ödülleri ön lisans ve lisans öğrencisi kategorisinde öğrencilerimiz Çiğdem Yaşamış - Selvihan Gülbengi Öztaş ‘‘Trio-Nix’’ adlı tasarımları ile İhracatçı Birliği Büyük Ödülünü kazanmıştır. Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.


Ulusal Yarışma

Mayıs 2022

''13. ULUSAL MOBİLYA TASARIM YARIŞMASI''

Atagür Altın Ödülü

Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğü, Türkiye İhracatçılar Meclisi iş birliği ve Orta Anadolu Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin organizatörlüğü ile düzenlenen 13. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında Ofis Mobilyaları Tasarım Ödülleri ön lisans ve lisans öğrencisi kategorisinde öğrencimiz Nilgün Kurtkapan ‘‘Tik Tak’’ adlı tasarımları ile Atagür Altın Ödülünü kazanmıştır. Kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz.